Yritysesittely

Pelti- ja Eristystyöt


Olemme lappeenrannassa ja sen lähialueilla toimiva,vuonna 1999 perustettu rakennuspelti ja teollisuus eristystä harjoittava yritys.Verstaamme ja toimistomme sijaitsee lappeenrannan lentokentän laidalla uusissa tiloissa.

Tuotevalikoimamme on laaja ja valmistamme sekä asennamme mm. seuraavia tuotteita:

  • erilaiset peltilistat
  • ikkunalistat
  • kynnyspellit
  • päätylistat
  • myykilistat
  • koristelistat
  • piipunjuuret ja –pellit
  • piipunhatut
  • takaneduspellit

Kauttamme saat myös sadevesijärjästelmät ja kattoturvatuotteet.Tilojamme


Kun tulet meille tilaamaan listoja yms. jotka haluat itse asentaa, niin otathan valmiit tarkat mitat mukaan.© Pelti- ja Eristystyö Hytti Oy   /   Lentokentäntie 83, 53600 Lappeenranta   /   Puh: +358 50 0298374   /   email: pekka.hytti(@)peth.fi